Orientering til foreningens medlemmer

Som det sikkert er de fleste bekendt, så var en af vores PMV’er involveret i en ulykke på Slagelsevej lørdag den 14. september 2019.

Foreningens køretøjer var under forskydning fra Kalby Ris til GHR for at deltage i GHR’s jubilarstævne/ Åbent Hus. Lidt efter Kyse ville kolonnen trække ind til siden for at lade de mange biler der havde hobet sig op bag kolonnen passere. Under nedbremsningen svingede den involverede PMV pludselig kraftigt til venstre, hvorved den kolliderede med en modkørende Peugot. I det involverede køretøj var der et ældre ægtepar, som begge komme en del til skade, hvor meget ved vi ikke, men heldigvis ikke noget kritisk.

Man kan kun gisne om hvorfor ulykken skete, men det fører ikke til noget. Politiets motorsagkyndige er på sagen, og i løbet af den kommende uge vil forsvarets motorsagkyndige undersøge PMV’en, for evt. at finde frem årsagen til det skete.

Vi kan nu ikke gøre andet end at lade sagen køre, men hvis der er nogen der vil vide lidt mere, er de velkommen til at tage kontakt til mig.

John Frandsen

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.