Tur til Normandiet 2018

GHRVPK har modtaget tilbuddet vist nedenfor, om at deltage i en tur til Normandiet i 2018.


Normandiet 2018

Kære kollegaer, museums venner og øvrige interesserede.

I 2018 tilbyder jeg igen at arrangere en tur til invasionskysten nede i Frankrig. Det er næste år 74 årsdagen for invasionen og ganske som i år vil der helt sikkert ske en masse dernede også på dagen. Dog langt fra hvad der vil foregå i 2019 ved 75 års jubilæet.

Men som sagt, så laver jeg igen en tur i 2018, startende fra Holstebro søndag eftermiddag den 03. juni ved 16 tiden og med hjemkomst natten til søndag 10. juni Ved 0100 tiden. Der vil blive opsamling et sted direkte på ruten i Midtjylland samt ved grænsen. Andre muligheder tilbydes ikke

Og lige for at slå fast. Jeg arrangerer IKKE nogen tur i 2019 ved jubilæet. Tager kun derned med få private venner. Så sats ikke herpå som nogle allerede har spurgt til.

Turens forløb: Start søndag 03. juni. Proviantering ved grænsen og herefter kørsel om natten ned til 1. verdenskrigs slagmarkerne i Nordfrankrig, der nås mandag morgen 04. juni. Kigger lidt rundt her og fortsætter herefter til indkvarteringsstedet i Normandiet på en campingplads, hvor vi bor i mobil home, hver på 35m2 med 3 soverum og sove sofa i stue.

Tirsdag 05. juni kører vi primært rundt i de områder amerikanerne blev landsat.

Onsdag 06. juni helligere vi jubilæet og deltager i festlighederne på strandene.

Torsdag 07. juni kigger vi øvrige strande samt områderne for de store opslidningsslag omkring Caen.

Fredag 08. juni er det udbruddene fra brohovedet afsluttet i Falaise lommen

Lørdag er direkte hjemkørsel med ankomst ved Holstebro omkring 0100 søndag.

Jeg vil på sædvanlig vis både arrangere turen, være guide på denne samt undervejs give mange flere oplysninger og briefinger om turen. Ganske som jeg plejer.

Men – Der har været meget stor forhåndsinteresse, dels fra forsvaret, dels fra museumsverdenen samt civile som har ønsket at deltage.

Jeg må derfor allerede nu slå fast at der kun kan deltage personer med tilknytning til forsvaret samt den museumsverden jeg repræsenterer. Altså ikke venner, svigerforældre eller andre familiemedlemmer. Deltagelse heri bliver kun mulig hvis der mod forventning er ledige pladser, når turen sættes i februar 2018.

Og så til selve turen og dennes pris.

Sidste år lejede vi en bus og stillede selv delvise ulønnede chauffører på denne, mig selv inklusiv. Det var en gammel skrammel bus med mange problemer. Så det gider vi ikke igen. Derfor har jeg nu lavet en aftale med et bus selskab, som sammen med mig kører hele turen med egne chauffører og alt betalt. Dog bor de sammen med os på pladsen. På pladsen bor vi som altid 4 i hytterne, med hver sit eget soverum, dog den ene i stuen.

Hvad vil turen så koste.

Ja en sådan bus er en del dyrere men også med garanti for at det virker. Derfor vil prisen stige med ca. 1000 kr. i forhold til sidste år. Indkvarteringen er også lidt dyrere næste år.

Budget er baseret på i alt 44 deltagere ud over 2 kører og jeg selv. Altså i alt 47 personer.

Bussen koster 72.000 kr . + mobil Home til 2 kører + mig 3200 kr.       i alt 75.200 kr.

Indkvartering i 5 nætter  i 11 mobil home for øvrige 44 PS ca.                    35,000 kr.

I alt            110.000 kr.

Pr PS vil det give 2500 kr. for bus turen og indkvarteringen. Dertil vil komme ca. 250 kr. til museumsbilletter undervejs men ellers INGEN faste udgifter. Kun hvad i bruger på mad og indkøb på turen.

Vi skal selvfølgelig selv betale maden dels undervejs i bussen, dels under opholdet dernede. Men hver aften kører vi forbi et supermarked og køber ind idet hytterne vi bor i er fuldt indrettet med komplet køkken, køleskab ligesom der er en grill til hvert hus.

Udgifterne undervejs ned og hjem kan klares for ca. 400 kr./Ps og fælles spisningen i hytterne samt indkøb på udflugterne kan nemt dækkes for 500 kr. i alt per PS. Og indkøb hjemmefra er under 100 kr. til gril kul. Kaffe osv. Hvad i så selv vælger at bruge på bajere, alternativ spisning ude i byen om aftenen og nips genstande, det står for egen regning.

Så en foreløbig pris på ca. 3750 kr. skal man regne med. Lidt dyrere end tidligere år men også med større komfort og sikkerhed.

Tilmelding. Inden 01 FEB 2018 på min private mail bklinde1982@gmail.com  Herefter vil i skulle betale depositum omkring 01 MAR til indkvartering ca. 1000 kr./person til en opgivet konto

Bussen skal også være afregnet inden start, så yderligere 1500 kr. skal betales senest medio maj 2018.

Penge indbetalt dels til indkvartering, dels til busselskab afregnes herefter og er ikke refunder bare med mindre der findes en erstatnings person til turen hvis i falder fra.

Så det er tilbuddet. Vil i med så meld jer.

B0 Kjærgård.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.